Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > The Arrow Of Time

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: The Arrow Of Time
Beskrivning: Efter århundrade av fred och isolering har Sky Fortress av Whistel Knights hittats. Nu är det upp till dig att försvara slottet och mänskligheten med bara din pilbåge till hjälp....
Spelat: 2,056
Laggt: 28 July 2009
Betyg: 2.00 2.00 2.00 2.00 2.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Visible II
Visible II
En helt ny uppsättning av nivåer i den unika plattformsspelet där du ska titta efter dolda faror bara synlig i din spegelbild.
Battle Fones
Battle Fones
Ta strid mot en av de 6 tuffaste fones någonsin. Detta spel är snabbt och våldsamt med speciella trick att använda och styra, men akta dig för de smarta fienderna.
Red Tassled Fighter
Red Tassled Fighter
Du är Red Tassled Fighter. Skjut på fiender och objekt som du hittar på din väg. Använd piltangenterna för att röra dig. S och sedan E för att hoppa högre. Q = hoppa, rulla vänster, E = hoppa, rulla höger.
East Fantasy
East Fantasy
Välj din kämpe och äventyrare och färda dig igenom farliga riken i hela världen. Besegra fiender med ditt häftiga vapen och magiska kung fu attacker i denna roliga actionäventyr.
 Achilles
Achilles
Du ska på egen hand besegra hela armen. Du kommer att stöta på tuff motstånd men Achilles ger aldrig upp. Du kan sparka, spetsa med ditt svärd men kom ihåg att skydda dig med din vapensköld.