Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Sportspel > Crazy Tennis

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Crazy Tennis
Beskrivning: Crazy Tennis är ett spel förr alla! Du kan vara primitiva, men du kan fortfarande ge dessa förhistorisk djur en supermatch!
Spelat: 2,224
Laggt: 28 July 2009
Betyg: 1.00 1.00 1.00 1.00 1.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Caveman Olympics
Caveman Olympics
Spelet består av fyra hinderbanor och en av dem är låst. Du kan välja att spela på vilken bana du vill och få poäng, eller att utmanna dig själv och spela på alla banorna. Kör på!!
Snowboarding dx
Snowboarding dx
Åk på en snowboard och gör tricks så att du får poäng. Du styr genom att röra på musen i olika riktningar. Hoppa genom att klicka på musen. Åk nerför fem olika nerfarter men se till att du hinner ner innan tiden tar slut.
Euro  Free Kick 2012
Euro Free Kick 2012
Älskar du fotboll? Då är spelet Euro Free Kick något för dig!! Välj ditt lag, förbered dina straffsparkar och låt oss köra igång! Beräkna noga olika vinklar och se till att du är klarar euron 2012 spel som en vinnare. Ha så roligt!!!
Skyline Soccer
Skyline Soccer
Ditt mål i detta fotbolls spel är att sparka bollen från tak till tak. Du måste passa bollen till alla spelare för att klara nivån. Använd musen för att sikta ditt nästa pass, klicka med musen för att skjuta. Ha så kul!
Easter Golf
Easter Golf
Hjälp Jake Kanin med sin golf. Plocka upp ägg bonusar för extra poäng, men kom ihåg att avsluta varje bana på så få skott som möjligt.