Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Strategi > Blow things up!

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Blow things up!
Beskrivning: Placera stategiskt bomber och explodera dom onda jävlarna utan att träffa dom goda. Använd musen och space till detta spel. Ha det så roligt!!
Spelat: 3,775
Laggt: 20 November 2010
Betyg: 2.50 2.50 2.50 2.50 2.50
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Bytyqi (22 November 2013)
Det är bra
Report
Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Traffic Command 2
Traffic Command 2
Traffic Command 2 har ännu en gång ett tufft jobb för dig - nu ska du styra bilarna så fort som möjligt, flytta dom söndriga bilarna ifrån motorvägen och se till att dom galna förarna inte kraschar fler. Ha det så roligt!!
Dynaminer
Dynaminer
Försök att nå utgången genom att spränga block med din dynamit. Målet går ut på att plocka så mycket guld längs din väg du bara kan.
Infectionator World Dominator
Infectionator World Dominator
Infektera hela världen med din muterade zombie virus. Vänsterklicka nära folk för att börja infektionen. Sjukdomen kommer att sprida sig när dina zombies flyttar runt. Samla mynt för att köpa uppgraderingar i "lab" skärmen.
Ultimate Cannon Strike
Ultimate Cannon Strike
Uppdrag: att förstöra fiendens linjer med din pålitliga kanon .Genom nivåerna kommer kanonen att bli utrustad med olika ammunition för att hantera fienderna så använd dom klokt och planera väl!
Crush the Castle 2
Crush the Castle 2
Ryktet säger att kung Blutias har byggt kraftigare slott på Crushtania den Redvonian. Slotten måste krossas. Kungen har skickat dig, hans mästare att samla de största hjärnorna i landet för att förstöra Blutias imperium.