Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Gingerbread Circus 2

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Gingerbread Circus 2
Beskrivning: Var försiktig med att inte träffa pepparkaksgubbarna medan du kastar knivar mot dina mål i varje nivå. Have fun!!
Spelat: 3,383
Laggt: 28 November 2010
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

City Invasion
City Invasion
Bygg enheter för att anfalla fiendens högkvarter och försvara din egen. Tryck pil upp/ned för att växla mellan fem attackfiler. Klicka sedan på enheternas symboler för att bygga upp en enhet i den valda filen. Lycka Till.
Elite Forces: Jungle Strike
Elite Forces: Jungle Strike
Du kan spela som Thug eller Kate. Gå igenom djugeln och försök att döda varje ond snubbe för att få höga poäng. Övervinn de två bossen och fly sedan djungeln. Spela Jungle Strike nu och få högsta poäng.
Pick and Dig 2
Pick and Dig 2
I denna plattform pusselspel ska du hjälpa den rosa snubben att bana vägen till utgångarna genom att försiktigt gräva luckor och placera stegar. Ha så roligt!!
Zombie vs Hamster
Zombie vs Hamster
Denna gång kommer du att ha en kamp mellan en hamster och en Zombie. Välj din kämpe med musen. Rör dig med piltangenterna och Z och X för att slå och sparka.
Pico Brawler 2012
Pico Brawler 2012
Använd dina mest dödliga slag för att bli av med dom tuffa killarna i skolan. Använd piltangenterna för att flytta och S, D för att slå. Lycka till!!