Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Tjejspel > Winter dress up

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Winter dress up
Beskrivning: Det är äntligen vinter och vad betyder detta? En helt ny garderob Jippiiii. Hjälp denna rara flicka att se perfekt ut från topp till tå. Välj mellan olika variationer av kläder och skor, hårfrisyrer, smink och smycken. Klä henne trendigt och bara ha rolig
Spelat: 2,531
Laggt: 10 December 2010
Betyg: 3.00 3.00 3.00 3.00 3.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Care your sweet cats
Care your sweet cats
Från och med idag kommer du att ha ett stort ansvar för katterna din syster köpte. Försök att förstå att dom är alla olika och du kan inte mata dem på samma tid. Gör detta för din syster och du får kanske en belöning för ditt jobb. Ha det så kul!
Pets Real Haircuts
Pets Real Haircuts
Dom är super söta, så jättesöta :-) men nu kan du göra dom ännu sötare. Vem av dom ska ha äran att vara din först kund Kitty eller den sötavalpen? Visa din talang som som frisör och ge dom en trendiga look :-) glöm inta att ha roligt!!!
Flapper Girl Dress Up
Flapper Girl Dress Up
Jacqueline älskar att hänga på temafester! Eftersom hennes favorit tid är svängiga Jazz av 1920-talet, älskar hon att klä upp sig med rynkiga kjolar, halsband, boa och glittrande klänningar. Så häftigt :-)
Heroine Creator
Heroine Creator
Är du en konstnär??? Skapa prinsessor, hjältar och allt annat i denna roliga tjej spel! Välj det perfekta ansiktet, hår och välj kläder som passar denna perfekta tjej! Underbart!!!
Fashion Designer New York
Fashion Designer New York
Bli en ung modedesigner i New York och skapa din första lyckade modekollektion.....