Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Racingspel > Santa Truck

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Santa Truck
Beskrivning: Jultomten kan inte dela ut julklapparna i tid, han behöver hjälp. Tomte lastbilen är den enda lösningen för att klara av detta enorma jobb oavsett väder. Vi litar på att Tomten klarar av detta. Gissa vem som är förare tiil lastbilen? Du!
Spelat: 2,550
Laggt: 17 December 2010
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Moto Trial Fest 2
Moto Trial Fest 2
Visa dina kunskaper och kör din motorcykel genom svår terräng i öknen, på bergen och även i staden. Håll balansen, vrid inte runt och håll huvet kallt! Ju mindre du kraschar desto mer poäng får du. 12 galna nivåer för motorfantaster .
Santa Parking
Santa Parking
Då var det dags igen att fira Jul :-) med massor av kakor och julklappar. Detta året gör Jultomten lite annorlunda när han delar ut julklapparna. Spela detta roliga spel så får du själv se :-) Ha roligt!!!
Revenge Rider
Revenge Rider
När du har inget kvar att leva för, men hämnd, du är bunden av några regler.
Monster Truck Trip
Monster Truck Trip
Anpassa din monster truck och tävla genom öknar, över bilar och andra stora hinder så fort som möjligt. Bara gasa på och njut!!
Notebook Drift
Notebook Drift
Klicka för att placera magneter och styr bilen. Ju mindre du klickar, desto fler poäng får du. Samla stjärnor för bonusar, men krascha inte för då blir det game over! Galenskap på gatorna!!