Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Bunny Killer 3000

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Bunny Killer 3000
Beskrivning: Du är en blodtörstiga kanin ninja beväpnade upp till tänderna med ett urval av svärd och egen järnvilja. Välj ditt vapen och slakta alla finder som kommer i din väg. Yeahhhhh!!!
Spelat: 3,833
Laggt: 30 January 2011
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Zombie vs Hamster
Zombie vs Hamster
Denna gång kommer du att ha en kamp mellan en hamster och en Zombie. Välj din kämpe med musen. Rör dig med piltangenterna och Z och X för att slå och sparka.
 Legend of Johnny
Legend of Johnny
När Johnny hörde att hans flickvän blev kidnappad, visste han vad exakt vad han ska göra. Följ med Johnny på hans resa för att vinna tillbaka sitt livs kärlek och döda alla demoner som håller dem isär.
Monkey Fu
Monkey Fu
Stoppa tjuven nu, men hur? Med dödliga kung fu krafter kanske? Ett roligt äventysspel där du ska befria djuren från dom onda och samla på bananer för att få högra påäng medan du spelar. Ha så roligt!!
Nuclear Justice 2084
Nuclear Justice 2084
Året är 2084. Som en tuff fångvaktare måste du förhindra de intagna från att fly. Med andra ord slå ner allihop. Lycka till!!!
Mortal Kombat Karnage
Mortal Kombat Karnage
Kommer du ihåg dom gamla tiderna, med figthing spel som denna?? Välj krigare från en lista av fem och gör dig redo för dödsfall! GÖR SLUT PÅ HAN!!!