Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Sportspel > American Footbal

Fil-info:

Titel: American Footbal
Beskrivning: American Footbal: Du behöver några allvarliga kunskaper (eller ett mirakel) för att kunna göra det vinnande målet. TOUCHDOWN!!
Spelat: 3,660
Laggt: 12 February 2011
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Stick-o-lympics
Stick-o-lympics
Stick-O-Lympics är en annat roligt sport spel. Satsa på guldmedaljen i fem olika olympiska grenar som dykning, simning, tyngdlyftning, kajakpaddling och sist men inte minst löpning. Försök att vinna mot alla andra i varje gren. Super roligt!!
BasketBalls Level Pack
BasketBalls Level Pack
Ett roligt basketboll spel med mycke action och kraft. Skjut bollen i mål med så få skott som möjligt, men akta dig från motståndarna som kommer att göra allt för att blockera dig. Njut av spelet!!
World Cup Penalty Kick
World Cup Penalty Kick
World cup penalty kick är ett fotbollsspel där du måste göra ditt bästa för att skjuta i mål. Använd musen och tangentborder. Välj ditt lag och ta den igenom hela turneringen kanske ända fram till världs cup finalen.
New Star Soccer
New Star Soccer
Visa tränaren att du har vad som krävs för att bli en fotbollsstjärna!! Sikta och skjut rakt i krysset. Använd färre bollar för ett bättre fotboll. Lycka till!!
High Dive Hero
High Dive Hero
Hoppa från trampolinen, välj från 5m, 10m och 15m. Plocka poäng för olika dyk positioner och försök att dyka ner i vattnet snyggt och vertikalt. Lycka Till!