Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Skjutspel > Tactical Assassin 3

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Tactical Assassin 3
Beskrivning: Tactical Assassin är tillbaka i en helt ny häftig krypskytt uppdrag. Ingen vet vad underlaget innebär - allt du behöver veta är att du har massor av coola krypskutt uppdrag att slutföra. Lycka Till!
Spelat: 2,926
Laggt: 18 February 2011
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

vijon (21 February 2011)
Report
Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Alien Striker
Alien Striker
Utomjordingar har invaderat staden! Hjälp kommunen att befria sin stad från de otäcka varelserna och ta tillbaka stadens skatter! Slå ner dina fiender med hårda slag!!! Ha så roligt!!
Sift Heads World 6
Sift Heads World 6
Efter att högkvarteret är förstört, måste Vinnie och hans gäng försöka hitta den skyldige och stoppa dem för gott. Men killarna kommer att upptäcka att det är fler än en som ligger bakom denna attack! Kämpa på!
Brave Kings
Brave Kings
Döda kungar och förstör deras skydd med ett begränsat antal pilar. Skicka dessa modiga kungar till deras gravar och vissa vem som är härskare över landet.
Sift Heads World 5
Sift Heads World 5
Episod 5 tar dig till Amazonas. Efter att ha stulit en mycket värdefull ikon blir ni attackerade när ni kör tillbaka. Försök att fly från legosoldater och klara er helskinnade tillbaka för att sälja ikonen.
Sift Heads World
Sift Heads World
I Sift Heads World spelar du som Vinnie, Kiro eller Shorty, välj över 14 olika vapen, utforska 2 stora städer,fullborda de 10 huvuduppdragen, och de mindre uppdragen, anpassa din karaktär och så mycket mer!