Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Pussel > Fanged Fun

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Fanged Fun
Beskrivning: Förvandla lådor till bollar och tvärtom, medan du försöker få de gröna och röda formerna på plattformar med samma färg.
Spelat: 3,598
Laggt: 1 March 2011
Betyg: 3.00 3.00 3.00 3.00 3.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Wake Up the Box 2
Wake Up the Box 2
Lådorna är tillbaka, dags att väcka dom .Hitta ett sätt att väcka dom genom att placera föremål på spelplanen. Använd musen. Mellanslag för att starta om nivåerna. Ha så roligt!
Zuma Honey Deluxe
Zuma Honey Deluxe
Du måste förstöra alla honungskakor innan de når till björnarna. Detta Zuma spel har speciella bollar, som är ämnade att hjälpa dig. Va den bästa annars kommer du inte att ha honung att mata dina björnar med. Ha roligt!!
Pixeland
Pixeland
Hoppa och gå genom varje nivå och se till att dom vita blocket på varje nivå färgläggs. Ett roligt pussel action spel. Lycka Till!!
Splitter
Splitter
I Splitter kan varje nivå lösas på flera olika sätt. Kommer du på kanske en helt ny lösning? Dela på rutorna och ta reda på det! Men glöm inte att ha roligt!
Chicken House
Chicken House
Lös pusseln med dom arga kycklingarna i huset! Fåglarna vet hur man gör besvär och dom gör det. Använd din yxa för att strategiskt lösa pusseln genom att hugga av trä, is, ägg och mycket mer! Ha så roligt!!