Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Skjutspel > Ragdoll Parashooter

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Ragdoll Parashooter
Beskrivning: Eliminera fallskärmsjägarnas invasion genom att skjuta ner dom, helikoptrar och pansarfordon också.. Låt dem inte landa, för då kommer din pistol att bombas. Kör på!
Spelat: 2,771
Laggt: 10 March 2011
Betyg: 3.00 3.00 3.00 3.00 3.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Alien Striker
Alien Striker
Utomjordingar har invaderat staden! Hjälp kommunen att befria sin stad från de otäcka varelserna och ta tillbaka stadens skatter! Slå ner dina fiender med hårda slag!!! Ha så roligt!!
Gunbot
Gunbot
Häftigt actionspel: Hitta tillbaka den gyllene ödlan artefakt och återlämna den till din syster så hon kan rädda universum. Döda alla monster som kommer i vägen och samla stjärnor och bollar att köpa nya vapen och bli bättre.
Presidential Paintball
Presidential Paintball
Presidential Paintball - Hilary, Obama, Giuliani och spela paintball för USA presidency.På början av spelet väljer du din spelare och förstör alla andra candidater.Om du vill Att Vita huset blir ditt nästa hem.
Sniper Year One
Sniper Year One
Slå ut din måltavla snabbt och effektivt. De är döda innan ljudet av skottet når dem.
Ownage Burst
Ownage Burst
Kulor och explosioner överallt i en stad där det enda som räknas är att överleva ... på ett coolt sätt! Döda allt som kommer i din väg. Du kommer att behöva bägge händerna i detta häftiga spel. Så tänk inte bara ladda och skjut!!