Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Sportspel > Get iStunt 2

Fil-info:

Titel: Get iStunt 2
Beskrivning: Åk nedför Alperna med full fart på din snowboard och gör vågliga trix för att få så många poäng som möjigt. Bli LEGENDEN av iStunt 2!!
Spelat: 4,396
Laggt: 13 March 2011
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

meiser (21 September 2011)
Tjabba daaa hello
Report
Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

World Cricket 2011
World Cricket 2011
Tror du att du kan vara rakryggad eller kommer du att falla när du möter de legendariska Cricket spelarna? Bara var fokuserad så fixar du det!!!
Super Handbal
Super Handbal
Spela handboll mot datorn som blir smartare ju mer nivån ökar. Mus - direkt spelare, vänster musknapp - Tryck ner för att avsluta ditt skott, sedan släpp till SWAT bollen.
Penalty
Penalty
Straffar är alltid en stress, kan du ta ditt lag till final? Använd musen för att få tid och att rikta skottet som anfallare. Placera bollen rätt och låt inte stressen störa dig. Lycka till!!
Skeeball
Skeeball
Skeetball går ut på att samla så många poäng som möjligt genom att rulla kulorna på en sluttning och försöka att få in dem i de poängsatta hålen. Lycka Till!
Upstream Kayak
Upstream Kayak
Här handlar det om kanot äventyr. Försök att nå slutet av älven uppströms med din kanot. Gör tricks för att få maximal poäng. Använd pil upp för att paddla, pilknapparna vänster och höger att vända, SPACE att hoppa och 1-4 för att utföra trick.