Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Plazma Burst 2

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Plazma Burst 2
Beskrivning: Utrusta dig tungt soldat. Din dag har kommit! Skjut dig igenom fiender och kom ut levande ur varje nivå. Plazma Burst 2 är tillbaka och bättre än någonsin.
Spelat: 5,704
Laggt: 25 March 2011
Betyg: 4.50 4.50 4.50 4.50 4.50
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Run Ninja Run 2
Run Ninja Run 2
Ett häftigt Ninjaspel!! Ditt jobb är enkelt: Hoppa, glid och attackera vid rätt tidpunkt. Samla på dig på massa guld så du kan uppgradera dina färdigheter. Visa nu dina Ninja kunskaper och ha roligt!!
 Crazy Flasher 3
Crazy Flasher 3
Använd dina slagskunskaper och besegra alla mästerskap! Använd ASWD att flytta med, B att anfalla, N att hoppa, M för speciell anfall och mellanslagtangenten att välja vapen.
Easter Avanger
Easter Avanger
Ett påskägg har blivit galen!! Styr det kraftfulla ägget medan du skjuter och träffar fiender på vägen. Instruktion: Pilar / WASD att flytta och hoppa, musen för att attackera. Ha så roligt!!
The Fight For Glorton
The Fight For Glorton
Detta är ett coolt spel där du väljer en karaktär och bråkar med andra. Du kan spela solo eller med vänner, och jag lovar att du blir beronde av den. WASD styr du med , J-slå, K-Specialattack, Shift-aktivera sköld.
Boozoids
Boozoids
Boozoiderna har invaderat drömmarnas planet och nu måste du släppa ner bomber på de så att de försvinner. Förstör alla för att rädda landet.