Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Spel > Tarzan Ball

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Tarzan Ball
Beskrivning: Använd din utdragbara klibbiga arm för att hjälpa fluffiga bollen att nå Bull's Eye med så få klick som möjligt. Klarar du av alla 25 nivåer och bonus nivåerna? Glöm inte att lägga ihop din poäng! Good Luck!
Spelat: 2,558
Laggt: 17 April 2011
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Save The Dwarves
Save The Dwarves
Hjälp dom små grottmänniskorna att komma till den andra sidan. Rädda så många dvärgar som du kan och få unika avatar som du kan spara till din dator eller skriva ut. Ha så roligt!!!
Raccoon Beat
Raccoon Beat
Tävla som en tvättbjörn till andra sidan av varje nivå och samla på så många frukter som det är möjligt. Enkel match va?? Prova så får du se .
Dump Escape
Dump Escape
Det är dags för dig att fly från den smutsiga soptippen. Använd dina tomma flaskor att kasta på folk som försöker stoppa dig. Simma, spring och fly din väg till frihet.
Wizard Walls
Wizard Walls
Ett försvar spel på spelaonlinespel.com. Olika monster kommer. Hjälp till att rädda fåren, täck över bilar och husvagnar, och skydda ballongerna. Coolt spel!!!
Hurry Up Bob
Hurry Up Bob
Hjälp Byggaren Bob att klättra på olika plattformar, hoppa undan eller döda fienderna och fly den ständigt stigande lavan. Ett roligt spel!