Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Skjutspel > Jelly Cannon

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Jelly Cannon
Beskrivning: Din uppgift i denna roliga skjutspel är att förena alla gula gelér till en enda stor gul gelé klump genom att göra smarta skott med din kanon. Ju längre avstånd desto mer kraft i skotten. Ha så kul!
Spelat: 2,830
Laggt: 28 April 2011
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Deer Hunt
Deer Hunt
Här kan du se att jakten på rådjur är trötta svårt att göra. De är trötta smart och snabb djur. Så måste samla in tillräckligt med poäng för viss tid om du vill gå till nästa nivå. Små Dears är väldigt snabb så inte svika första gångerna.
Labyrinth iXi
Labyrinth iXi
Som en legosoldat ditt uppdrag är att krossa alla monster och robotar medan du räddar dina soldater. Häftigt action spel!!
Bucketball 2
Bucketball 2
Ett roligt spel. Försök få upp bollarna i rätt kopp! Klicka för att välja en boll, och därefter en gång till för att sparka den långt. ...
3D Swat
3D Swat
Träna som swat proffsen att bara bli bäst. Skjut så många mål som möjligt, använd musen för att sikta och klicka för att skjuta.
Tuer Tuer Tuer
Tuer Tuer Tuer
Välj ditt vapen och bara enkelt skjut ner allt som kommer på skärmen. Du har 3 vapen till ditt förfogande och tiden är tidsbegränsad. Var uppmärksam: dem dör inte direkt när du skjuter dem!!!