Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Spel > Papa's Taco Mia!

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Papa's Taco Mia!
Beskrivning: Efter att ha kört en framgångsrik pizzeria och hamburgare bar för restaurangkedjan Papa`s , är det nu dags för en Taco restaurang. Lycka Till!!
Spelat: 8,755
Laggt: 24 May 2011
Betyg: 4.78 4.78 4.78 4.78 4.78
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Dillo Hills
Dillo Hills
Uppfyll bältdjurets dröm och få honom att flyga som en fågel. Rulla nerför berg, flyg, och samla diamanter från backarna. Använd diamanter för att köpa uppgraderingar. Flyga snabbt kommer att göra bältdjuret glad, men om inte är glad då behöver han vila o
Chicken jumps
Chicken jumps
En galen kyckling tävling. Den bästa kyckling kommer att bevisa hur bra den är. Den kommer att behöva hoppa över alla hinder, sätta hög rekord poäng och klara sig utan några olyckor. Kycklingen är redo och väntar bara på din hjälp för att vinna denna
 Movie Wrecking Ball
Movie Wrecking Ball
Hjälp Homer rädda sin familj från polisens kontainer med hjälp av den första sak till hands-en Wrecking Ball.
Go Go Sunshine
Go Go Sunshine
Har du Någonsin önskat att du kunde kontrollera solen? Förstör molnen för att få solsken och lycka till människorna i Go-Go land! Undvik hinder som lustiga fåglar, blixtnedslag, och gröna metalliska onda fiskar. .
Billy Bob Bash
Billy Bob Bash
Kasta lätt öl så långt som du bara kan! Använd dina favoritkaraktärer från Trailer Trash: Billy Bob, Cooter och Peggy Sue! Samla på öburkar längs vägen och imponera på dina vänner och domarna i Trailer Trash. Ha roligt!!