Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Racingspel > Coaster Racer 2

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Coaster Racer 2
Beskrivning: Kör din bil så fort du kan och avsluta den aktuella positionen för att låsa upp nästa spår. Styr din rallybil med WASD eller piltangenterna. Tryck på N för att använda nitro boost. Lycka till!
Spelat: 3,382
Laggt: 16 July 2011
Betyg: 3.00 3.00 3.00 3.00 3.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Vehicles level pack
Vehicles level pack
De dåliga fordonen är tillbaka och orsakar mer kaos än någonsin! Återställ fred på gatorna genom att putta ut dem från skärmen. Ha roligt!!
Y3K Race
Y3K Race
Y3KRace är ett underbart tävlingsspel i rymdmiljö, där du måste passera varje checkpoint inom 30 sekunder i både Champion- och Knockout-läget. ¨Målet är enkelt, välj fartyg och försök att nå målet först!
FMX Team
FMX Team
Ett skönt motocross spel! Hoppa i ramper och gör häftig tricks. Hur mycket poäng kan du samla på dig innan banan är slut? Tricken gör du genom att trycka knapp 1,2,3 och 4,5 (om du får tricken) när du är i luften. Lycka till!
Big Truck Adventures 2
Big Truck Adventures 2
Försök att få så mycket av varje last att finnas kvar på pickupen, samtidigt som du ska leverera lasten så fort som möjligt genom ojämna vägar. Styr med piltangenterna , åk snabbare med Shift och bromsa med knappen Z. Good Luck!!
Pumpkin Head Rider 2
Pumpkin Head Rider 2
Det är Halloween igen och den farliga pumpa huvudet är tillabaka mer skrämmande än någonsin för att skrämma alla barnen och stjäla all godis till sig själv. Happy Halloween :-)