Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Racingspel > Pumpkin Head Rider

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Pumpkin Head Rider
Beskrivning: Det är Halloween och alla är ute för att få sina godsaker. Tävla genom stan och skrämm bort barnen så att du kan få alla godsaker till dig själv. Muahahahahaha!!
Spelat: 2,360
Laggt: 23 October 2011
Betyg: 2.67 2.67 2.67 2.67 2.67
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

The Grand Prix Call
The Grand Prix Call
Det är Grand Prix!! Ta nu chansen och tävla i den mest historiska tävling. Gör dig redo för detta och börja leva din dröm, det är allt du behöver för att vinna utmaningen och ta titeln, men glöm inte att detta är diin chans att slå dom andra motståndarna.
Highway Madness
Highway Madness
Börja din karriär som kriminell bilförare i Highway Madness och gör dig redo att tävla dig till en förmögenhet! Använda pengar för att köpa Aston Martin, Ferrari och mer!
Dirt bike
Dirt bike
Denna extrema Mountainbike cykelspel måste du köra din smutsiga cykel genom olika utmanande hinderbanor och försöka slutföra alla nivåer framgångsrikt. Men jag måste varna att detta spel är mycket beroendeframkallande.
Jump Racer
Jump Racer
Hoppa över lastbilar och landa utan att krasha. Använd musen till detta spel.
xTrucks 2
xTrucks 2
xTrucks 2 är en coolt spel där du får välja mellan olika tunga färger, däck, motorer och fjädrar för din lastbil. Starta motorn och kör din lastbil i olika områden med varierande svårighetsgrader. Använd piltangenterna för att köra och tävla med.