Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Pussel > Home Sheep Home 2

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Home Sheep Home 2
Beskrivning: Lagarbete kommer att krävas när du vägleder dessa tre får - alla med unika egenskaper - ett roligt äventyr genom Londons gator.
Spelat: 2,196
Laggt: 14 December 2011
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Lion Jigsaw Puzzle
Lion Jigsaw Puzzle
Detta spel har 48 pusselbitar. Det kan dock ändras till en mängd olika svårighetsgrader (6 till 247 stycken) med en mängd olika typer av pusselbitar. För att göra detta, klicka på knapparna och välj den typ av form och antal bitar du vill ha. Pyssla på !
Gravity Master
Gravity Master
Samla alla roterande cirklar med den svarta bollen. Du kan flytta bollen genom att rita figurer med musen och med hjälp av fysiken. Sättet att slutföra en nivå begränsas bara av din fantasi och linje gränserna. Kör på!
Waterdrops Waterway
Waterdrops Waterway
Guida vattendropparna till behållaren. Utnyttja vindens kraft att röra på dropparna. Undvik all hinder genom att klicka på dem.
Siren Of Yinyang 2 - Second Part
Siren Of Yinyang 2 - Second Part
Din far har gjort gudarna besvikna. Nu är upp till dig att rädda balansen i världen genom att låsa upp förbannelsen med hjälp av åskan och göra gudarna glada igen.
Dummy Crusher
Dummy Crusher
Skjut trasdockorna och se dom explodera i bitar. Använd musen för att placera objekt. Eliminera alla dockor för att gå vidare till nästa nivå. Nu spelar vi!!