Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Skjutspel > The Battle for Christmas

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: The Battle for Christmas
Beskrivning: Ta på dig rollen som den skickliga skytten som kommer att rädda julen, det är inget skämt utan du och med hjälp av jultomten ska skjuta sönder alla Grinchen. Lycka Till!!
Spelat: 2,062
Laggt: 30 December 2011
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Raft Wars2
Raft Wars2
Den andra delen av den roliga spelet Raft Wars. SIkta och besegra dina motståndare med minst antal skott.
Sift Heads World 5
Sift Heads World 5
Episod 5 tar dig till Amazonas. Efter att ha stulit en mycket värdefull ikon blir ni attackerade när ni kör tillbaka. Försök att fly från legosoldater och klara er helskinnade tillbaka för att sälja ikonen.
Shadow of mummies
Shadow of mummies
Ett roligt skjutspel, du åker med din flickvän för att utforska den gamla pyramiden. Men på något vis har hon blivit fångad i en grav. Du måste hitta henne. Det finns en hel del mumier i graven, döda dem alla med din skicklighet och uppgradera dina vapen.
Penguin Salvage 2
Penguin Salvage 2
Hjälp kommando-pingvinen att rädda dom andra pingvinerna från ett fryst tillstånd genom att skjuta eld bollar på dom. Lås upp de högre nivåer genom att använda tre brand bollar på varje nivå. Roligt spel!!
Quake
Quake
Förvänta dig hemskheter i de ödsliga labyrinterna i detta supercoola spel ... och det är därför du är beväpnad. Tryck på valfri tangent för att öppna menyn. Använd pilarna för att navigera i menyn. Döda alla fiender.