Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Pussel > Dangerous Treasures

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Dangerous Treasures
Beskrivning: Ta bort block så att du kan samla alla guldmynt och försök att nå utgången på varje nivå. Se upp för fällorna! Lycka Till!!
Spelat: 2,387
Laggt: 15 January 2012
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Cat Around the World
Cat Around the World
Ett roligt pusselspel där du måste hjälpa de hungriga katterna att äta hamburgare i stora städer runt om i världen. Krossa isblock för att flytta den goda burgaren till dom söta katterna och för att samla stjärnor. Jätteroligt!!
Go Go Penguin
Go Go Penguin
Hjälp den lilla pingvinen att hitta vägen till sin familj. Du kommer att möta tuffa situationer på din väg så håll dina ögon öppna. Lycka Till!!
The X Spot
The X Spot
Uppgiften är enkelt! Hitta X plats och klicka på det! Spela dig igenom 25 kreativa pussel så snabbt som möjligt. Kom ihåg att X-platsen kan vara representerad i någon form och när som helst under varje nivå.
Hide Snowman
Hide Snowman
Skydda snögubben under polkagrisar och andra ytor så att inte kolen från den flygande ugnen smälter honom . Roligt pusselspel!!
Doodle Devil
Doodle Devil
Du har redan skapat ett helt universum från de fyra grundläggande element och nu är du rastlös! Förstör allt till marken! Upptäck de sju dödssynderna, kombinera element och uppfinn mord, död, demoner, monster, zobies......allt för att kunna förstöra!