Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Combat Tournament Legends

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Combat Tournament Legends
Beskrivning: Den ultimata streckfiguren är här. Gör dig redo för kampen av ditt liv och sätt dina reflexer på prov! Dominera upp till 6 deltagare på en gång med hjälp av olika galna soldater och ännu galnare combos! Har du kompetensen för att komma ut segrande??
Spelat: 4,899
Laggt: 23 January 2012
Betyg: 2.00 2.00 2.00 2.00 2.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Electiricman
Electiricman
Släng elektriska slag mot din robot motståndare och skicka dem iväg seglande som Styx. Använd din batteritid medan du drar några speciella slag och slå den nuvarande mästaren.
City Invasion
City Invasion
Bygg enheter för att anfalla fiendens högkvarter och försvara din egen. Tryck pil upp/ned för att växla mellan fem attackfiler. Klicka sedan på enheternas symboler för att bygga upp en enhet i den valda filen. Lycka Till.
Air War
Air War
Syftet med detta krigsspel är att förstöra så många flygplan och helikoptrar som möjligt. Använd musen för att styra ditt vapen under spelets gång. Du behöver ettusen poäng att fortsätta.Lycka Till!
Inferno Meltdown
Inferno Meltdown
Har du alltid dröm om att bli en brandman? Tja, Nu har chansen kommit! Ta på dig rollen som en robot brandman och släck alla brinnande eldar som härjar över staden. Sikta vattenslangen med musen, pilarna att styra med, spruta vattnet med space. Lycka Till
Pico Brawler 2012
Pico Brawler 2012
Använd dina mest dödliga slag för att bli av med dom tuffa killarna i skolan. Använd piltangenterna för att flytta och S, D för att slå. Lycka till!!