Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Tjejspel > Penguins in Tokyo

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Penguins in Tokyo
Beskrivning: Söt spel med söta pingviner, spelet har tre nivåer men det betyder inte att det ska vara lätt! Du måste nå varje måltavla innan tiden rinner ut. Du måste tjäna varje kund som går in din restaurang, och det måste göras med stor uppmärksamhet, eftersom kund
Spelat: 1,641
Laggt: 26 February 2012
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Celebrity Fashion Dress up
Celebrity Fashion Dress up
Vill du känna dig som en kändis för en dag? Då är det här det rätta spelet för dig!! Gör en makeover från topp till tå, välj mellan underbara kläder och skor och bara njut i all lyx. Ha det så roligt!
Winter Girl Dress up
Winter Girl Dress up
Sara gillar verkligen vintern. En massa snö och kallt - helt underbart. Hjälp Sara att kombinera varma men chica kläder,sminka henne och fixa henne hår. Ett måste för denna vinter är dom högklackade skorna, men var försiktig, det är riktigt kallt ute.
Winx Club Dolls 2
Winx Club Dolls 2
Välj din favorit Winx docka och styla henne från topp till tå. Lycka till!
Perfect Nail Makeover
Perfect Nail Makeover
Forma naglarna till olika stilar och välj sedan bland 30 olika färger att måla med......vilken dröm. När du har målat färdigt glöm inte att dekorera dem så du har en professionell finish på dem. Ju bättre naglar desto fler kunder.....
Care your sweet cats
Care your sweet cats
Från och med idag kommer du att ha ett stort ansvar för katterna din syster köpte. Försök att förstå att dom är alla olika och du kan inte mata dem på samma tid. Gör detta för din syster och du får kanske en belöning för ditt jobb. Ha det så kul!