Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Spel > Pappas Pancakeria

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Pappas Pancakeria
Beskrivning: Den stora PAPA`S är tillbaka!! Men denna gång ska du hjälpa honom att göra pannkakor. Mums.......Lycka till!!
Spelat: 12,019
Laggt: 6 March 2012
Betyg: 4.67 4.67 4.67 4.67 4.67
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Glean
Glean
Besök främmande planeter och explodera deras planet för de resurser du behöver för att uppgradera dig själv och ditt skepp. Ett häftigt actionspel. Ha roligt!!! .
Save The Dwarves
Save The Dwarves
Hjälp dom små grottmänniskorna att komma till den andra sidan. Rädda så många dvärgar som du kan och få unika avatar som du kan spara till din dator eller skriva ut. Ha så roligt!!!
Mad Burger
Mad Burger
Hur låååååååååååångt kan du kasta hamburgaren??? Efter varje kast får du nya uppgraderingar. Visa nu att du är en riktig kock!!!!
Ragdoll Cannon 3
Ragdoll Cannon 3
Försök och fyll alla 70 (!!!) nivåer av Ragdoll Cannon 2. Syftet med Ragdoll Cannon 2 är att beröra målet med en av dockorna, använd musen för att skjuta dem på rätt plats.
Bean Fiend
Bean Fiend
Vattnet stiger och du måste klättra och samla bönor för poäng. Du faller i vattnet och måste komma upp på ett andetag. Är du för länge i vattnet kommer en hungrig stor fisk att försöka äta dig. Kör på och försök att samla dessa väderfulla bönor.