Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Tank 2012

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Tank 2012
Beskrivning: Slaget mellan pansarvagnarna är i gång!! Kommer du att överleva? Slutför uppdrag, förstör allt som kommer i din väg, tjäna pengar och rädda planeten!!
Spelat: 5,340
Laggt: 7 April 2012
Betyg: 3.50 3.50 3.50 3.50 3.50
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Strike Force Heroes
Strike Force Heroes
Helt galet actionfylld krigsspel av skaparna för Raze, med 3 spellägen, 15 olika uppdrag och över 65 vapen. (13+) Sjukt galet!!!
Action Turnip!!!
Action Turnip!!!
Ett roligt actionspel. Hoppa över luckor, skjut ner fiender och försök att nå rekord. Använd piltangenterna eller WASD för att flytta och musen för att skjuta. Ha det så roligt!
Inferno Meltdown
Inferno Meltdown
Har du alltid dröm om att bli en brandman? Tja, Nu har chansen kommit! Ta på dig rollen som en robot brandman och släck alla brinnande eldar som härjar över staden. Sikta vattenslangen med musen, pilarna att styra med, spruta vattnet med space. Lycka Till
Sonny 2
Sonny 2
Inte lätt att vara Zombie. Att bli jagad och hatad hela tiden. Men nu börja du vänja dig vid det. Dina sinnen har skärpts och du börjar till slut att förstå. Varför vara offer ...... när du kan vara rovdjur?
Grotembit
Grotembit
Kämpa och ta ner allt. Plocka upp bonusar och ta dina fienders gåvor. Det går utmärkt för två spelare att spela detta spel. Ha så roligt!!