Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Racingspel > Stickman Stunts

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Stickman Stunts
Beskrivning: Tävla och gör häftiga tricks med din cykel. Cykla runt, samla stjärnor och tjäna så många poäng som du bara kan. Var noga så du inte faller. Mellanslagstangenten / cykla. PIL UPP för att hoppa och göra trick. Kom igen och ha så roligt!
Spelat: 2,238
Laggt: 18 April 2012
Betyg: 4.50 4.50 4.50 4.50 4.50
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Rave Rider
Rave Rider
Ett roligt bilspel! Samla mynt, välj olika vägar och uppgradera ditt fordon. Nivåerna blir allt svårare allt eftersom spelet fortskrider. Vissa nivåer kräver uppgradering för att nå sin fulla potential, så var noga med var du spenderar.
ATV Offroad Thunder
ATV Offroad Thunder
Välj en häftig fyrahjuling och tävla i extrema vilda områden medan du utför häftiga tricks! Använd pilarna för att köra och mellanslagstangen för att hoppa. Lycka Till!
2 Fast 2 Furious
2 Fast 2 Furious
Ett rally spel från filmen The Fast and the Furiois. Använd tangentbordet för att styra bilen och nå mållinjet i detta tuffa rallyspel.
DragonBall Kart
DragonBall Kart
Slå din fiende med din speciella makt från Vegeta, Goku, Piccolo och Herr Satan. Försök att vara först och samla in alla 7 Dragon Balls. Coolt rallyspel!!
USS Racing 2 - Extreme Edition
USS Racing 2 - Extreme Edition
I detta tuffa rallyspel tävlar du mot 8 rallyförare där deras avsikt är att vinna toppriset och eliminera dig. Försök att stanna kvar på banan och uppnå en hög hastighet, använd piltangenterna för att styra bilen och mellanslagstangente för att skjuta.