Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Racingspel > FMX Team

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: FMX Team
Beskrivning: Ett skönt motocross spel! Hoppa i ramper och gör häftig tricks. Hur mycket poäng kan du samla på dig innan banan är slut? Tricken gör du genom att trycka knapp 1,2,3 och 4,5 (om du får tricken) när du är i luften. Lycka till!
Spelat: 3,831
Laggt: 1 August 2009
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Coaster Racer
Coaster Racer
Testa din körskicklighet mot andra förare i en cool berg-och dalbana 3D rallyspel. Du tävlar mot 16 motståndare i häftiga spår och du måste avsluta i de aktuella positionerna för att låsa upp nästa spår. Använd kontanter för att uppgradera din bil.
Manic Rider
Manic Rider
Manic Rider är en av de snabbaste och galnaste motorcykel spel. Slutföra varje nivå och försök tjäna så mycke poäng som du kan. Använd piltangenterna för att köra och styra din Manic Rider genom bergen.
Farm Express 2
Farm Express 2
Som en bonde måste du leverera som mycket av din skörd som du bara kan för att tjäna pengar. Men var försiktig! En lite ojämn väg och du kan förlora din last. Tutta och kör!!
Santa Truck
Santa Truck
Jultomten kan inte dela ut julklapparna i tid, han behöver hjälp. Tomte lastbilen är den enda lösningen för att klara av detta enorma jobb oavsett väder. Vi litar på att Tomten klarar av detta. Gissa vem som är förare tiil lastbilen? Du!
Stunt Crazy: Challenge Pack 1
Stunt Crazy: Challenge Pack 1
Krossa din bil! Förstör vissa byggnader - utmana dina vänner att ta reda på vem som är den största stuntmannen genom tiderna! Tävla mot vänner i den ultimata krossa allt spelet för att vara den största stunt bilförareren!