Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Sportspel > Penguin Smash

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Penguin Smash
Beskrivning: Vill du ha lite roligt på stranden?? Spela då volleyboll med dom söta pingviner och ha jätteroligt. Styr din pingvin med piltangenterna, slå bollen med Space. Välj mellan olika lägen. Ha så roligt!!
Spelat: 1,696
Laggt: 9 May 2012
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Yahoo Tennis
Yahoo Tennis
Spela mot datorn i Yahoo Tennis genom att använda musen att slå bollen och springa omkring med . Håll musknappen ner för mer kraft i dina skott. Ett snabbt 3D tennis spel som är rolig och utmanande.
Santa Golf
Santa Golf
Det är julafton. Jultomten spelar en runda inomhus golf samtidigt som han levererar julklappar till alla barnen.
Madpet Skateboarder 2
Madpet Skateboarder 2
Gör tricks ovanpå byggnaden i den andra delen av Madpet spelet! Kompletera dina utmaningar, samla stjärnor och undvik att falla ner från takets toppar!
Xmas Penalties
Xmas Penalties
Spela som Jultomten i Xmas penalties, ett spännande fotbolls spel där du måste försvara ditt mål! Föst på fem mål vinner! Det är fotboll på allra högsta nivå! Men va försiktig det kan vara ett ganska knepigt spel. MÅÅÅÅLLLLLLLLL!!!!!!!!!!
Baggio's Magical Kicks
Baggio's Magical Kicks
Gör perfekta mål som om du vore Robert Baggio, en av de bästa och snyggaste italienska fotbollsspelare. Håll koll på avståndet, positionen av den mänskliga barriären och vindriktningarna innan du skjuter. Vem har sagt att det är lätta att göra mål??