Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Spel > Chicken jumps

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Chicken jumps
Beskrivning: En galen kyckling tävling. Den bästa kyckling kommer att bevisa hur bra den är. Den kommer att behöva hoppa över alla hinder, sätta hög rekord poäng och klara sig utan några olyckor. Kycklingen är redo och väntar bara på din hjälp för att vinna denna
Spelat: 1,401
Laggt: 10 May 2012
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

SpeedRunner
SpeedRunner
Här är ett rolig spel, spring, hoppa, glid och klättra som en superhjälte. Ditt jobb är att rädda en forskare vid ett universitet, som på väg att sprängas av en bomb. Du måste vara snabb. Lycka Till!!
Vertical Drop Heroes
Vertical Drop Heroes
Underhållning på hög nivå. Hjälp killarna på deras uppdrag att rädda prinsessan och befria världen från allt ont, coolt spel med spännande äventyr o bra grafik, och spel som får dig bara att njuta. Lycka Till!
Crash Bandicoot Online
Crash Bandicoot Online
Hjälp räven att samla diamanter och äpplen. Men se upp från farliga saker. Hoppa på lådor och se upp för explosioner. Ganska roligt spel!
Mad Burger
Mad Burger
Hur låååååååååååångt kan du kasta hamburgaren??? Efter varje kast får du nya uppgraderingar. Visa nu att du är en riktig kock!!!!
Zippy Fish
Zippy Fish
Välkommen till undervattenvärlden. Bli havets mästare genom att äta dig fram och bli större och större. Ha det så roligt!!