Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Zombieman

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Zombieman
Beskrivning: Zombieman är ett unikt överlevnad spel, där du spelar både mänsklig och som zombie. Spring omkring på dom mörka gatorna och försök att inte bli dödad.
Spelat: 3,401
Laggt: 28 July 2009
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Mafia Revenge
Mafia Revenge
Du tillhör en av de farligaste maffia familjerna i världen. Det är en vanlig dag, medan Gudfadern förhandlar med en annan maffia familj blir han skjuten av en prickskytt. Nu är det upp till dig att hämnas tillbaka.
 Legend of Johnny
Legend of Johnny
När Johnny hörde att hans flickvän blev kidnappad, visste han vad exakt vad han ska göra. Följ med Johnny på hans resa för att vinna tillbaka sitt livs kärlek och döda alla demoner som håller dem isär.
East Fantasy
East Fantasy
Välj din kämpe och äventyrare och färda dig igenom farliga riken i hela världen. Besegra fiender med ditt häftiga vapen och magiska kung fu attacker i denna roliga actionäventyr.
Flying Steel
Flying Steel
Målet är att döda så många fiender som du kan utan att själv förstöras. Försök att kringgå fiendens kulor genom att manövera i sidled medan du filmar. Lycka till!
Madness Mod 2
Madness Mod 2
Slå fienderna med dina knytnävar, ta tag i ditt vapen och skjuta alla i småbitar. Det här är vad Madness Mod 2 handlar om!