Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Sportspel > Speedplay Soccer 2

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Speedplay Soccer 2
Beskrivning: Ett annat häftigt Euro 2012 fotbolls spel!! Snabbt, berondeframkallande med endast musen att styra och spela med. Måååååååååålllllll!!!!!!
Spelat: 2,741
Laggt: 5 June 2012
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Soccer Balls
Soccer Balls
Soccer Balls är inte en vanlig fotbollspel. I detta fysiska spel måste du samarbeta för att slå domaren med bollen och få ett rött kort. Försök att klara alla 36 nivåer med tre stjärnor. Använd musen för att sikta, vänsterklicka för att skjuta.
Super Bowl
Super Bowl
Super bowl är ett fantastiskt bowling spel där du får egna kommentarer från ägaren. Får du strike så får du beröm, spelar du fel så kommer du vilja att slå honom. Klicka på den röda knappen för start. Ställ in kurvan och kraften för ditt skott. Håll ett ö
Extreme Heli Boarding
Extreme Heli Boarding
Hoppa ut ur en helikopter för en spännande tur genom den orörda snön. Upp / ner pilarna för att kontrollera hastigheten, Vänster-/högerpil för att luta, mellanslag för att hoppa.
Dkicker Italian Soccer
Dkicker Italian Soccer
Välj din favorit italienska fotbollslag och bli mästare i den italienska cupen. Din roll är att hjälpa ditt lag för att rangordna bättre genom att spela 5-runder turneringar där du ska försöka vinna poäng för din klubb. Kämpa på!!
Uphill Rush 3
Uphill Rush 3
Välj förare, och bara ge järnet genom olika typer av nivåer, gör galna trix för att tjäna kontanter. ReadY Steady Gooooo!