Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Spel > Save The Dwarves

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Save The Dwarves
Beskrivning: Hjälp dom små grottmänniskorna att komma till den andra sidan. Rädda så många dvärgar som du kan och få unika avatar som du kan spara till din dator eller skriva ut. Ha så roligt!!!
Spelat: 1,266
Laggt: 9 July 2012
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Pogo Swing
Pogo Swing
Häftig actionspel där du ska skjuta upp dig från gungan med hjälp av din hoppstylta och hoppa så långt som möjligt. Tjäna extra cash med häftiga volter så att du kan köpa den ultimata uppgraderingar. Coolt!!!
Worm Madness
Worm Madness
Du är en gammal jägare - en galen mask, som har vaknat upp och känner sig mycket hungrig. Du kan hitta många läckra varelser runt om dig, men ... dessa små varelser är inte så snälla och de kan skydda sig själva.
Death Dice Overdose
Death Dice Overdose
Gudarna leker med ditt liv. Samla piller och låt inte tärningen slå dig. Du kan springa under dödens tärning på första studsen, och hoppa över dem på deras sista.
Skullhunter
Skullhunter
Skicklighetsspel!! Försök att förstöra skeletten på varje nivå genom att använda en pilbåge eller andra häftiga vapen. Lycka Till!!
Firebug 2
Firebug 2
Firebug är tillbaka med mer galenskaper! Ta dig till slutet av varje nivå innan den brinner bort och du faller! Tjäna guld bönor och köp galna hattar :-) Kan du få honom igenom alla 33 nivåer utan att falla?? Lycka till!!