Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Hobo 6 HELL

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Hobo 6 HELL
Beskrivning: Vår kära Hobo har dött och gått till helvetet! Nu behöver han möta demoner och deras mästare SATAN. Men detta är en enkel match för vår Hobo, eller hur???? Ha så roligt!!!
Spelat: 3,118
Laggt: 26 July 2012
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Ninja Showdown
Ninja Showdown
Ett häftigt spel med enastående grafik, mellan två ninjor som kämpar till döds med sina svärd. Skitbraaaaaaa!!!! Välj din ninja och visa vad du kan! KÄMPAAAA!!
 Hobo 7 Heaven
Hobo 7 Heaven
Hobo vaknar upp i helvete och här får han inget varmt välkomnande. Dom sparkar och boxar honom som på en pinata festival. Kämpa dig fram död eller levande och lås upp alla coola saker. Lycka Till!!
The Breach
The Breach
Slåss mot hemska varelser, uppgradera din karaktär och samla kraftfulla föremål i överträdelsen! Ett häftigt äventyrsspel som måste bara spelas. Styr med WASD. Skjut med. mellanslag.
 Crazy Flasher 3
Crazy Flasher 3
Använd dina slagskunskaper och besegra alla mästerskap! Använd ASWD att flytta med, B att anfalla, N att hoppa, M för speciell anfall och mellanslagtangenten att välja vapen.
 Knight Elite
Knight Elite
Som en modig riddare, är det upp till dig att avvärja 50 vågor av orcher, troll och andra fasor från fortet. Bygg byggnader för att befästa din position, låsa upp nya utrustningar. Kämpa inte ensam! Träna upp soldater för att stå vid din sida. Lycka till!