Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Skjutspel > Ninja Cannon

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Ninja Cannon
Beskrivning: Förstör föremål och besegra demonerna genom att lansera ninjor med din kanon. Varje typ av ninja har en unik förmåga. Lycka Till!!!!
Spelat: 2,320
Laggt: 7 September 2012
Betyg: 1.00 1.00 1.00 1.00 1.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Mummy Tombs 2
Mummy Tombs 2
Är du en modig äventyrare? Då är detta det rätta spelet för dig. Ditt mål är att hitta skatten, en enkel uppgift, men akta dig för de blodtörstiga mumierna som vaktar skatten.
2112 Cooperation 5 - Fifth Coop Episode
2112 Cooperation 5 - Fifth Coop Episode
Äventyret av två FBI agenters samarbete fortsätter i serie 5 2112. Sikta och skjut det första målet med musen och "enter" till den andra målet. Ladda om ditt vapen genom att föra ner markören till botten av skärmen.
Bob's Balloons
Bob's Balloons
Bobs Ballonger är ett rolig skjutspel, hjälpa den lilla pojken att skjuta massor av ballonger. Tjäna massor av bonusar innan du kämpar mot den stora bossen i slutet av speley. Försök att överleva så länge du kan. Roligt spel!!
KABOOMZ 2
KABOOMZ 2
Spräng dom röda ballongerna och befria dom blå. Vissa nivåer är riktigt knepiga så planera bra o var noga. Ha så roligt!!
Penguin Salvage 2
Penguin Salvage 2
Hjälp kommando-pingvinen att rädda dom andra pingvinerna från ett fryst tillstånd genom att skjuta eld bollar på dom. Lås upp de högre nivåer genom att använda tre brand bollar på varje nivå. Roligt spel!!