Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Heroes Defence - Wolverine

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Heroes Defence - Wolverine
Beskrivning: Wolverin:Wolverine är ute på ett uppdrag för att skydda lasten, kan du hjälpa honom? Styr dina favorit hjältar där dom försöker försvara en last från de mest kända skurkarna. Låt dom nte ta alla boxarna och förlora inte alla dina liv. Ha så roligt!!
Spelat: 2,079
Laggt: 22 September 2012
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Swords and Sandals 3
Swords and Sandals 3
Den senaste versionen av det populära Swords and Sandals serien. Anpassa en gladiator och kämpa dig fram till ära och berömmelse genom tur-baserade strider.
Battle Fones
Battle Fones
Ta strid mot en av de 6 tuffaste fones någonsin. Detta spel är snabbt och våldsamt med speciella trick att använda och styra, men akta dig för de smarta fienderna.
Battle Over Berlin
Battle Over Berlin
Flyg en stridsplan i första världskriget och upplev luftstrid i världsklass. Med bara vinden i dina vingar och med flammande kulspruter slåss du för livet men akta baken. Lycka till och kämpa på!
Ultimate Arena Extreme
Ultimate Arena Extreme
Det är dags att slåss!! Besegra dina motståndare genom att skapa stora skador och sedan sparka dem ur arenan! Tjäna tillräckligt med knockouts för att vinna. Kan du kämpa dig igenom turneringen för att bli den ultimata mästaren?
Plazma Burst 2
Plazma Burst 2
Utrusta dig tungt soldat. Din dag har kommit! Skjut dig igenom fiender och kom ut levande ur varje nivå. Plazma Burst 2 är tillbaka och bättre än någonsin.