Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Tjejspel > Coffee Day

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Coffee Day
Beskrivning: Servera dina kunder i denna mysiga Cafetaria med mat och dryck. Du kan använda två servitriser. Hjälp dina kunder att hitta bord och servera dem varm korv med bröd, cola eller pizza med annan dricka, men glöm inte att göra rent efter dig. Super roligt!
Spelat: 5,867
Laggt: 26 September 2012
Betyg: 3.67 3.67 3.67 3.67 3.67
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Hello Kitty Car
Hello Kitty Car
Ohh, är det här spelet såååå söt! Ett helt göra om spel men inte för kläder....håll i er :-) Ett göra om spel för Kittys bil, hur coolt är det, tjejer? Fixa bilen så den blir lika söt som vår kära Kitty :-)Ha superroligt!!!
Uphill Rush 2 girls
Uphill Rush 2 girls
I egen anpassad bil, klarar du av att göra alla coola stunttrick. Använd piltangenterna och 1-4 för att utföra stunts.
Christmas dressup
Christmas dressup
Julfester ett utmärkt tillfälle till att klä sig snyggt . Klä på dig en av dessa snygga o eleganta party klänningar som passar perfekt till julfesten och bara ha roligt
Sweet Nursery
Sweet Nursery
Denna söta mamma har hyrt dig att förvandla hennes barnrum till något mer chict och vacker. Använd din kreativitet, mixa och matcha färger och olika objekt. Gå på magkännsla!!!
Winter Girl Dress up
Winter Girl Dress up
Sara gillar verkligen vintern. En massa snö och kallt - helt underbart. Hjälp Sara att kombinera varma men chica kläder,sminka henne och fixa henne hår. Ett måste för denna vinter är dom högklackade skorna, men var försiktig, det är riktigt kallt ute.