Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Tjejspel > Selena Cool Hairstyle

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Selena Cool Hairstyle
Beskrivning: Söta Selena söker en professionell frisör, nu gäller det flickor. Bevisa att du har en fantastisk smak i hårstyling och dina unika kunskaper. Det är inte varje dag man får chansen att styla Selena :-) Ha roligt!!
Spelat: 6,232
Laggt: 8 October 2012
Betyg: 3.00 3.00 3.00 3.00 3.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Winter dress up
Winter dress up
Det är äntligen vinter och vad betyder detta? En helt ny garderob Jippiiii. Hjälp denna rara flicka att se perfekt ut från topp till tå. Välj mellan olika variationer av kläder och skor, hårfrisyrer, smink och smycken. Klä henne trendigt och bara ha rolig
Dolls World
Dolls World
Bästa vänner och de älskar kläder. Använd din rika fantasi, styla dom efter hur du vill, välj ett hus åt dem och bara lek och ha roligt.
Twins at the beach
Twins at the beach
Tvilling systrarna Patricia och Clarie planerar att fira sin semester på stranden. Försök att fixa till stranden med olika ideer aoch samlar objekt och dekorera så det blir en härlig strand där systrana kan njuta av solen, vågerna o bara ha roligt!!
Disney princes
Disney princes
Gör den vackra prinssesan ännu vackrare genom att välja en vacker klänning åt henne.
Winter Girl Dress up
Winter Girl Dress up
Sara gillar verkligen vintern. En massa snö och kallt - helt underbart. Hjälp Sara att kombinera varma men chica kläder,sminka henne och fixa henne hår. Ett måste för denna vinter är dom högklackade skorna, men var försiktig, det är riktigt kallt ute.