Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Destructo Dog 2

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Destructo Dog 2
Beskrivning: Rensa varje steg genom att besegra en armé av katter. Du är en stark hund och du kommer inte att tillåta någon för att stoppa dig från att utföra ditt uppdrag. Njut av Destructo Dog!!!
Spelat: 2,699
Laggt: 16 October 2012
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

 Hobo 7 Heaven
Hobo 7 Heaven
Hobo vaknar upp i helvete och här får han inget varmt välkomnande. Dom sparkar och boxar honom som på en pinata festival. Kämpa dig fram död eller levande och lås upp alla coola saker. Lycka Till!!
Wingmen
Wingmen
Utomjordingar har invaderat jorden och du som är kapten måste leda hela flottan. Led dina stridspiloter, använda specialattacker och slå tillbaka mot dom främmande inkräktarna.
Sydney Shark
Sydney Shark
Den stora otäcka hajen är tillbaka slå sönder brutalt flygplan, helikoptrar och allt annat som kommer i din väg.
Battle Over Berlin
Battle Over Berlin
Flyg en stridsplan i första världskriget och upplev luftstrid i världsklass. Med bara vinden i dina vingar och med flammande kulspruter slåss du för livet men akta baken. Lycka till och kämpa på!
Mass Mayhem
Mass Mayhem
Spela som en själmords terrorist. Uppgradera din raket och bälte med sprängämnen och slutför dina mål. Använd vänster och höger för att styra, SPACE för att skjuta raket, pilarna för att styra raketen och tryck SPACE för att detonera. Good Luck!