Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Spel > Turbo Santa 2

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Turbo Santa 2
Beskrivning: Följ jultomten på en galen äventyr. Jag lovar det blir en riktigt galen ävertyr :-) Men det är det som gör det så roligt!!! Följ med och bara ha roligt!!
Spelat: 1,465
Laggt: 9 December 2012
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Mr Fat Snake
Mr Fat Snake
Hjälp ormen att glida igenom tunneln och äta så många monster som den bara kan men akta dig för mötande hinder. Använd UPP och NER piltangenterna för att styra. Ett roligt spel :))
Avalanche - A Penguin Adventure
Avalanche - A Penguin Adventure
Hjälp den söta pingvin i denna roliga actionäventyr. Enorm snö lavin är på väg ner och den kommer att begrava allt i sin väg. Kontrollera släden nedför berget för att rädda pingvinen från eländet och samtigt försök att fånga fisk. Njut av åkturen!!
Turbo Kids
Turbo Kids
Springer du snabbt och hoppar högt? Då måste du delta i den här tävlingen! Spring snabbt, hoppa över hinder och kom till mål först. Tryck X för att hoppa, tryck två gånger för att fördubbla hoppet!! Viktigt: Håll dig på din bana!!
Stunt Master
Stunt Master
Dags att visa Hollywood vem som är nästa actionhjälten! Krascha din väg till toppen som stunt stjärna och krossa allt som kommer i din väg..inklusive dina egna ben. Häftigt!!
 Moby Dick 2
Moby Dick 2
Den stora vita valen Moby Dick är tillbaka och är fortfarande hungrig. Förstör båtar, ät fisk, bläckfiskar och fiskare och uppgradera dig för att överleva så länge som möjligt. Ha så roligt!!