Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Ninja Mafia War

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Ninja Mafia War
Beskrivning: Ninja Mafia War är ett bra actionspel. Hjälp dom maskerade krigarna på natten för att försvara sin by mot brutala mafiosos. Använd olika vapen och uppgraderingar för att vinna en seger över familjen för att stoppa deras invasion. Ha kul!!!
Spelat: 5,264
Laggt: 24 January 2013
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Bunny Killer 3000
Bunny Killer 3000
Du är en blodtörstiga kanin ninja beväpnade upp till tänderna med ett urval av svärd och egen järnvilja. Välj ditt vapen och slakta alla finder som kommer i din väg. Yeahhhhh!!!
Unreal Flash 3
Unreal Flash 3
Unreal Flash är tillbaka! Större, bättre och mer explosivt. Spring, hoppa, samla vapen, döda dina fiender och överlev så länge du kan. Är du redo? Ta tag i ditt vapen för nu krigar vi!!!
City Siege 4: Alien Siege
City Siege 4: Alien Siege
Du har klarat av uppdraget i city, på semesterorten och i djungeln, men nu är det dags att ta din talang till en annan planet. Lycka till!!
Mushroom Madness 2
Mushroom Madness 2
Skydda din svamp från djurenst invasionen. Samla mynt de kan användas för att köpa uppgraderingar och vapen mellan vågorna. Klicka vänster musknapp för att attackera. Håll vänster musknapp för att slå hårdare. Ha så roligt.
Dragon Age: Legends
Dragon Age: Legends
Slagsmålsspel - I detta spel du göra allt med musen - styr, attackerar, hoppar och även till speciella attacker. Nu är det dags att plocka ner några Darkspawn huvud. Coolt!!!