Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Spel > Polar Bob

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Polar Bob
Beskrivning: Starta upp Björnen i luften, det finns så mycket där ute! Samla många mynt och bli den rikaste isbjörn runt.
Spelat: 4,068
Laggt: 5 March 2013
Betyg: 1.25 1.25 1.25 1.25 1.25
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Christmas Run
Christmas Run
Jultomten har försovit sig och är försenad denna julafton. Han har tagit med dig, den trogna älven på en riktig åktur så han hinner leverera alla julklappar till alla barn. God Jul!!
Dummy Never Fails
Dummy Never Fails
Målet är att styra en kanon och skjut dockor så de når målet. Det finns 52 nivåer och 51 olika kostymer att vinna. Tror du att du kan klara det?
The Slob
The Slob
Hjälp en snigel att utforska en farlig o främmande planet och hålla honom vid liv. Det finns massor av främmande växter och underliga varelser i denna planet. Ett häftigt äventyr väntar .Piltangenterna för att styra. Lyck till!
MK5 Helibot
MK5 Helibot
Ett coolt robotspel med mycke laserstrålar! Fånga ädelstenarna men akta dig från laserstrålarna. Allt eftersom nivåerna ökar så ökar svårigheten. Styr med piltangenterna så fixar du det! Lycka till!.
Dummy Never Fails: Community
Dummy Never Fails: Community
Spelet utmanar dig att skjuta provdockan i varje nivå. Försök att göra det med ett minst antal skador på provdockan. Tror du att du klarar av alla 110 nivåer?? Lycka Till!