Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Sportspel > Sport Heads:Basketball

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Sport Heads:Basketball
Beskrivning: Samla flera poäng än din motståndare och visa din talang på basketplanet genom att göra grymma hopp och skjuta power-ups.
Spelat: 4,192
Laggt: 12 March 2013
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Xmas Penalties
Xmas Penalties
Spela som Jultomten i Xmas penalties, ett spännande fotbolls spel där du måste försvara ditt mål! Föst på fem mål vinner! Det är fotboll på allra högsta nivå! Men va försiktig det kan vara ett ganska knepigt spel. MÅÅÅÅLLLLLLLLL!!!!!!!!!!
Sprinter
Sprinter
Du har fått en chans att springa 100 meter. Spring så fort du kan och slå alla konkurrenter så att du når de höga nivåern. Let`s run!
Trick Hoops Challenge
Trick Hoops Challenge
Utmana de tuffaste basketspelarna genom att göra svåra skott och få poäng. Du kan skjuta direkt i mål eller välja att studsa bollen i väggen eller golvet innan den går i mål. Vågar du ?? Då kan utmaningen börja!
Euro 2012 Free Kick
Euro 2012 Free Kick
Träffa och skjut perfekta frisparkar genom att sätta spinn, höjd, effekt, noggranhet, riktning och mycke mer!! Använd musen för att göra dina sparkar, men försök att inte missa, annars måste du börja om från början. Njut av spelet och vinn Euro 2012!
American Footbal
American Footbal
American Footbal: Du behöver några allvarliga kunskaper (eller ett mirakel) för att kunna göra det vinnande målet. TOUCHDOWN!!