Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Fighting Brothers

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Fighting Brothers
Beskrivning: Dessa två killar har lite problem. Varje skurk vill bråka med dem. Du kan spela detta spel som en eller två spelare. Bekämpa de onda, sparka dem ur skärmen och ha kul.
Spelat: 4,482
Laggt: 13 April 2013
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

The Jumper
The Jumper
Som om att hoppa från ett fallskärm är inte svårt nog, var en hjälte, rädda teddybjörnar och liv genom att dela ut extra fallskärmar till andra du möter i luften. Undvik skräp! Rikta och navigera ditt hopp med musen och försök att fånga poäng.
Cactus McCoy
Cactus McCoy
Ta dig fram genom 12 svåra nivåer och lämna tillbaka pärlan som har en förbannelse på dig och har förvandlade dig till en kaktus. Skynda dig, innan förbannelsen gör dig till sten! Snabbt Snabbt!!
City Invasion
City Invasion
Bygg enheter för att anfalla fiendens högkvarter och försvara din egen. Tryck pil upp/ned för att växla mellan fem attackfiler. Klicka sedan på enheternas symboler för att bygga upp en enhet i den valda filen. Lycka Till.
Heavy Pwnage
Heavy Pwnage
En dödlig datavirus har lyckats ta kontroll över alla robotar runt ön förutom en. Det roboten är du! Döda alla infekterade robotarna, uppgradera din robot och hitta en lösning för att stoppa denna massaker. Lycka till!
Captain America - The First Avenger
Captain America - The First Avenger
Spela online här med Captain America, Styr honom och eliminera alla fiender. Ha så roligt!!