Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Sportspel > Collinia Free Kick

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Collinia Free Kick
Beskrivning: Målet med spelet är att få så många fri-sparkar i rad som du kan. Ju mer du poäng desto svårare spelet kommer att få. Om du vill värdering extra poäng försöka träffa star när du värdering ett mål, detta kommer att dubbla dina poäng!
Spelat: 3,388
Laggt: 10 August 2009
Betyg: 3.33 3.33 3.33 3.33 3.33
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Guest (28 October 2009)
yeeeeee
Report
Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Upstream Kayak
Upstream Kayak
Här handlar det om kanot äventyr. Försök att nå slutet av älven uppströms med din kanot. Gör tricks för att få maximal poäng. Använd pil upp för att paddla, pilknapparna vänster och höger att vända, SPACE att hoppa och 1-4 för att utföra trick.
Stix Street Basketball
Stix Street Basketball
Redo att kasta lite fria kast?. Njut av fem spellägen och gör högst poäng genom att skjuta så många basketbollar som möjligt. Ha kul!
Brat Baseball
Brat Baseball
Ett roligt och mycket bra baseball match. Försök att träffa bollen som din vän skjuter med ett baseball trä. Lycka till!!!!
Madpet Skateboarder 2
Madpet Skateboarder 2
Gör tricks ovanpå byggnaden i den andra delen av Madpet spelet! Kompletera dina utmaningar, samla stjärnor och undvik att falla ner från takets toppar!
Euro 2012 Free Kick
Euro 2012 Free Kick
Träffa och skjut perfekta frisparkar genom att sätta spinn, höjd, effekt, noggranhet, riktning och mycke mer!! Använd musen för att göra dina sparkar, men försök att inte missa, annars måste du börja om från början. Njut av spelet och vinn Euro 2012!