Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Skjutspel > Deer Hunt

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Deer Hunt
Beskrivning: Här kan du se att jakten på rådjur är trötta svårt att göra. De är trötta smart och snabb djur. Så måste samla in tillräckligt med poäng för viss tid om du vill gå till nästa nivå. Små Dears är väldigt snabb så inte svika första gångerna.
Spelat: 3,157
Laggt: 12 August 2009
Betyg: 1.33 1.33 1.33 1.33 1.33
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

tristanon (23 September 2011)

Report
Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Swat Tank
Swat Tank
Experterna har upptäckt ett helt nytt vapen för att döda terroristerna. Testa den och döda alla terrorister och rädda gisslan för seger. Lycka Till!!!
Clear Version2
Clear Version2
Du är en skicklig torped som slutför uppdrad till rätt pris. Börja med att kontrollera din e-post meddelanden från den kriminella undre världen, välj ett uppdrag och en torped. Följ instruktionerna noggrant,och se till att du skjuter rätt offer. Go for it
Bob's Balloons
Bob's Balloons
Bobs Ballonger är ett rolig skjutspel, hjälpa den lilla pojken att skjuta massor av ballonger. Tjäna massor av bonusar innan du kämpar mot den stora bossen i slutet av speley. Försök att överleva så länge du kan. Roligt spel!!
Snowball Launcher
Snowball Launcher
Ett fantastisk roligt skjutspel. Skjut snöbollar på snögubben som attackerar dig. Försök att skjuta dom innan de når dig. Samla poäng för varje snögubbe du träffar. Slå den högsta poängen och bli en vinnaren. Häftigt spel
Pirates Vs Ninjas
Pirates Vs Ninjas
Vem vinner om en pirat slåss mot en ninja? Spela spelet och se själv! Slutföra uppdrag för båda sidorna. En träff dödar dig och detsamma gäller för dina fiender så se till att slå till först. Få inte slut på dina liv och kämpa på!