Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Barbarian Onslaught

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Barbarian Onslaught
Beskrivning: Överleva din långa resa och slå alla fiender för att hämta de slutliga priset. Använd vänster och höger piltangent för att navigera. Kör mot kanten och tryck upp piltangenten eller W-knappen för att hoppa över.
Spelat: 2,821
Laggt: 28 July 2009
Betyg: 1.00 1.00 1.00 1.00 1.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Guest (20 November 2009)
: (: (: (: (
Report
Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Ragdoll Laser Dodge 2
Ragdoll Laser Dodge 2
Använd din trasdockas skicklighet att kunna smita ifrån laserstrålarna och samla powerups för att uppnå högsta poäng. Have Fun!
Furry Things Fight
Furry Things Fight
Ett häftigt actionspel!! Välj mellan 8 karaktärer och slåss mot dom andra karaktärerna bäst 2 av 3 rundor. Välj en karaktär och ta över action scenerna. Må bästa man vinna!!
Mercenaries 2
Mercenaries 2
Är ni beredda för nästa uppdrag? Detta är Mercenaries 2, världen är i låger och än en gång måste du använda dina krigskunskaper och skjuta alla fiendesoldater och fordon. Du måste avsluta uppdraget för att gå vidare! Skjut fienden innan de skjuter dig!
Grotembit
Grotembit
Kämpa och ta ner allt. Plocka upp bonusar och ta dina fienders gåvor. Det går utmärkt för två spelare att spela detta spel. Ha så roligt!!
Commando 2
Commando 2
Efter att framgångsrikt försvarat de allierade i Europa är vår hjälte tillbaka och fortsätter striderna med fler uppdrag, fler fiender, fler explosioner, större artilleri.