Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Strategi > Bubble Trouble Ice Age

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Bubble Trouble Ice Age
Beskrivning: Spela som Scrat eller hans flickvän Scratte. Hjälp Scrat komma ur den bottenlösa ravinen som flyter upp till toppen, se upp för vassa bergytor och undvik andra förhistoriska varelser.
Spelat: 3,480
Laggt: 2 November 2009
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Guest (14 September 2010)
lol
Report
Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

WWII Defense
WWII Defense
Riket invaderar Europa! Som officer är det ditt jobb att stoppa dem. Trettio nivåer av intensiv krigs action väntar på dig, lås upp varje nivå, stoppa dem från att nå sina mål, va strategisk, kom ut levande, uppgradera dina vapen och bli en hjälte. Lycka
Crush the Castle 2
Crush the Castle 2
Ryktet säger att kung Blutias har byggt kraftigare slott på Crushtania den Redvonian. Slotten måste krossas. Kungen har skickat dig, hans mästare att samla de största hjärnorna i landet för att förstöra Blutias imperium.
Elona Shooter
Elona Shooter
En kaotisk skjutspel med RPG element. Välj mellan 8 spelbara klasser, träna nya färdigheter, anpassa dina vapen, utveckla dina trupper och överlev! Sikta och skjut med musen, mellanslagstangenten för att ladda och 1-5 för att byta vapen.
Dogfight 2
Dogfight 2
Skjut ner fientliga flygplan och förstör fientliga marktrupper för att göra framsteg. Undvik fiendens eld och undvik att flyga ner i marken.
Protector 3
Protector 3
Tower defence spel där du i vanlig ordning placerar ut dina soldater längst med banan på det vis du tror är mest effektivt.