Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > Kane the Ninja

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Kane the Ninja
Beskrivning: Ett jätteroligt actionspel! Kane är en nybörjar ninja, han måste rädda prinsessan från fienden. Hjälp honom! Använd piltangenterna för förflyttning. Tryck A för attack, S för speciella rörelser, P för att pausa.
Spelat: 2,552
Laggt: 15 December 2009
Betyg: 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Cube Tank Arena
Cube Tank Arena
Spela Cube Tank skjutspel på spelaonlinespel.com. Hoppa på en Cube Tank och krossa alla andra kub fiender som vågar stå i din väg! Pilar / WASD att styra med, musen för att sikta och skjuta. Lycka till!!!
City Siege 4: Alien Siege
City Siege 4: Alien Siege
Du har klarat av uppdraget i city, på semesterorten och i djungeln, men nu är det dags att ta din talang till en annan planet. Lycka till!!
Mercenaries 2
Mercenaries 2
Är ni beredda för nästa uppdrag? Detta är Mercenaries 2, världen är i låger och än en gång måste du använda dina krigskunskaper och skjuta alla fiendesoldater och fordon. Du måste avsluta uppdraget för att gå vidare! Skjut fienden innan de skjuter dig!
Sonny 2
Sonny 2
Inte lätt att vara Zombie. Att bli jagad och hatad hela tiden. Men nu börja du vänja dig vid det. Dina sinnen har skärpts och du börjar till slut att förstå. Varför vara offer ...... när du kan vara rovdjur?
Bubble Fighting Tournament
Bubble Fighting Tournament
Du måste slåss med dom bästa 16 slagskämpen från hela världen. Få många poäng, bonusar och koppar. Spräng fiendens ballonger för att vina hela turneringen. Lycka till!!