Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Actionspel > The Fight For Glorton

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: The Fight For Glorton
Beskrivning: Detta är ett coolt spel där du väljer en karaktär och bråkar med andra. Du kan spela solo eller med vänner, och jag lovar att du blir beronde av den. WASD styr du med , J-slå, K-Specialattack, Shift-aktivera sköld.
Spelat: 3,038
Laggt: 18 January 2010
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Zombie vs Hamster
Zombie vs Hamster
Denna gång kommer du att ha en kamp mellan en hamster och en Zombie. Välj din kämpe med musen. Rör dig med piltangenterna och Z och X för att slå och sparka.
Fighting Brothers
Fighting Brothers
Dessa två killar har lite problem. Varje skurk vill bråka med dem. Du kan spela detta spel som en eller två spelare. Bekämpa de onda, sparka dem ur skärmen och ha kul.
Plazma Burst 2
Plazma Burst 2
Utrusta dig tungt soldat. Din dag har kommit! Skjut dig igenom fiender och kom ut levande ur varje nivå. Plazma Burst 2 är tillbaka och bättre än någonsin.
Toss the Turtle
Toss the Turtle
Använd kanoner, bomber och skjut din sköldpadda så långt som möjligt! Samla in kontanter för att uppgradera din utrustning. Go for it!
Planet Noevo
Planet Noevo
Supercoolt actionspel! Sök efter resurser för att uppgradera vapen och din bas , döda varelserna och försök att överleva för 10 dagar. Använd WASD för att styra, musen att sikta med och vänsterklicka för att skjuta.