Medlemmar

Användarnamn

Lösenord


Registrera dig

Mest populära

Nya Spel

Länkar

Vänner

Sök


RSS Feed

Home > Racingspel > Street Wheels 2

Get Flash to see this player.

Fil-info:

Titel: Street Wheels 2
Beskrivning: Street Wheels är tillbaka! Nya städer och fler bilar att uppleva. Välj din förare, sport bil, kör över gator och möt expertis motstånd. Använd vänster/höger piltangent för att styra din bil, upp pilen att accelera, ner pilen att bromsa.
Spelat: 3,553
Laggt: 21 January 2010
Betyg: 5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Full screen Tell a friend

Kommentarer:

Guest (22 March 2010)
street wheels ok iam is like
Report
Logga in för att kommentera.

Lägg till den här filen på din hemsida:

Relaterade filer:

Santa Truck
Santa Truck
Jultomten kan inte dela ut julklapparna i tid, han behöver hjälp. Tomte lastbilen är den enda lösningen för att klara av detta enorma jobb oavsett väder. Vi litar på att Tomten klarar av detta. Gissa vem som är förare tiil lastbilen? Du!
Santa Parking
Santa Parking
Då var det dags igen att fira Jul :-) med massor av kakor och julklappar. Detta året gör Jultomten lite annorlunda när han delar ut julklapparna. Spela detta roliga spel så får du själv se :-) Ha roligt!!!
Rush Race
Rush Race
Rush race är ett coolt rallyspel där ditt mål är att köra en topphemlig bil och slås mot den galne vetenskapsmanen - doktor Villiante. Du måste nå slutet av målet och förstöra så många av fiendens apparater som du bara kan.
Pumpkin Head Rider
Pumpkin Head Rider
Det är Halloween och alla är ute för att få sina godsaker. Tävla genom stan och skrämm bort barnen så att du kan få alla godsaker till dig själv. Muahahahahaha!!
Stunt Crazy: Challenge Pack 2
Stunt Crazy: Challenge Pack 2
Den coola spelet Stunt Crazy är tillbaka. Åk på olika fordon, förstör staden och samla in alla hjul och kontanter. Vem är den största stuntman genom tiderna?Vansinniga nivåer att slutföra :-))